Way Up Series - Educational Game Manuals

Θέλοντας να κάνουμε πιο εύκολη και προσιτή την αναζήτηση των εγχειριδίων χρήσης των εκπαιδευτικών Games που συνοδεύουν τη νέα μας σειρά βιβλίων Way Up, προσθέσαμε στο site μας www.grivas.gr ξεχωριστό link στο οποίο θα βρείτε σύντομες και εκτυπώσιμες λεπτομέρειες επ΄ αυτών.

Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε απ’ ευθείας, ή τον ξεχωριστό σύνδεσμο παρακάτω για το αντίστοιχο manual, όπως αναγράφεται.

Το αργότερο έως 10 Ιουνίου θα έχει προστεθεί και το εγχειρίδιο χρήσης του νέου εκπαιδευτικού Game με την ονομασία «Sphinx», το οποίο συνοδεύει το βιβλίο
Way Up 4 (B1).

Το βιβλίο του καθηγητή για το Way Up 4(Β1)  Coursebook είναι πλέον διαθέσιμο και μπορείτε να το προμηθευτείτε επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-5573470.

Για την κυκλοφορία και τη διάθεση των υπόλοιπων components του Way up 4 (Β1) θα λάβετε νέα ενημέρωση εντός του καλοκαιριού, καθώς θα είναι όλα διαθέσιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Summertime Revision Tip!
Όσοι από εσάς έχετε υιοθετήσει τα βιβλία της σειράς Way Up, ζητήστε μας να σας αποστείλουμε για κάθε μαθητή σας το αντίστοιχο Game του βιβλίου σε DVD.Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές σας θα μπορέσουν να κάνουν μια επανάληψη της ύλης που διδάχθηκαν, με ευχάριστο και ξεκούραστο τρόπο  στη διάρκεια των θερινών τους διακοπών.

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία


up
Psifiakos Metasximatismos