Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία GRIVAS Publications δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενόγλωσσων βιβλίων από το 1986. Ο ιδρυτής της εταιρείας Κωνσταντίνος Γρίβας ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων αγγλικής γλώσσας ήδη από το 1970 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου. Η εμπειρία λοιπόν όλων αυτών των ετών, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και η κατανόηση των αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών έχουν καθιερώσει την εταιρεία Grivas Publications ως ηγέτη στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα, είμαστε πρωτοπόροι και στον χώρο της τεχνολογίας, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις όσον αφορά στις μεθόδους διδασκαλίας και φροντίζοντας να παρέχουμε πάντοτε το καλύτερο, αρτιότερο και πιο καινοτόμο υλικό, τόσο εκπαιδευτικά όσο και τεχνολογικά.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες. Αυτό σημαίνει ότι όλη η διαδικασία της δημιουργίας ενός βιβλίου, από την ιδέα και τον σχεδιασμό ως το τελικό αντίτυπο, πραγματοποιείται σε έναν και μόνο χώρο. Αυτό μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τα υψηλά μας στάνταρ με τον πιο αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Θεωρούμε ότι είναι η επιμονή στην ποιότητα, πάνω απ’ όλα, που μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε τον σεβασμό στον χώρο της διδασκαλίας ξένων γλωσσών και ως εκ τούτου δεσμευόμαστε ότι θα διατηρούμε το ίδιο υψηλό επίπεδο στις εκδόσεις μας, έτσι όπως απαιτούν από εμάς εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Grivas Publications building 1

ΚΕΝΤΡΙΚΑ: Ηροδότου 3, Τ.Κ. 19300, Τ.Θ. 72, Αττική, Ελλάδα

Grivas Publications building 2

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Δωρίδος & Σπύρου Μουστακλή 4, Τ.Κ. 12243, Αττική, Ελλάδα

Grivas

Grivas Publications interior 1
Grivas Publications interior 2
Grivas Publications interior 3

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία


up
Psifiakos Metasximatismos