Καλώς ήλθατε στη Grivas Publications

Η εταιρεία GRIVAS Publications δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενόγλωσσων βιβλίων από το 1986. Ο ιδρυτής της εταιρείας Κωνσταντίνος Γρίβας ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων αγγλικής γλώσσας ήδη από το 1970 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου. Η εμπειρία λοιπόν όλων αυτών των ετών, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και η κατανόηση των αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών έχουν καθιερώσει την εταιρεία Grivas Publications ως ηγέτη στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα ›

Free multimedia material

Downlodas New! Κατεβάστε το δωρεάν ηχητικό υλικό και τα ebooks των βιβλίων μας καθώς και εξτρα υλικό και πολλά άλλα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε στη νέα μας υπηρεσία, είτε είστε καθηγητής είτε μαθητής, για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση. Πατήστε εδώ για να ξεκινήσετε.

New! Interactive Digital Platform!

Grivas Interactive Μπείτε τώρα στη νέα μας ψηφιακή πλατφόρμα, που σχεδιάστηκε για τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Εύκολη, ελεύθερη πρόσβαση για καθηγητές και μαθητές. Επιπλέον, αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στα IWB software και σε ακόμα περισσότερα ψηφιακά εργαλεία για τα μαθήματά σας. Ξεκινήστε πατώντας εδώ.

 

Νέα Λεξικά!

  • Παρουσιάζουν και εξετάζουν διάφορους τρόπους σύνταξης, αλλά και συνήθη λάθη
  • Περιλαμβάνουν εκφράσεις της καθημερινής ζωής, καθώς και παροιμίες, παρομοιώσεις, ρητά και αποφθέγματα
  • Διευκρινίζουν τη χρήση ειδικών όρων που χρησιμοποιούνται στο εμπόριο, την ιατρική, τις επιστήμες, την οικονομία κλπ.

Αγόρασέ τα ›

Τα βιβλία μας

Books Εμείς στην GRIVAS Publications, με τα 30 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους επικοινωνίας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και ευκολότερα για τους νέους μας τίτλους.

Δείτε το κατάλογό μας ›

New Books 2024

New BooksΣας ενδιαφέρουν τα νέα μας βιβλία; Στην ενότητα New Books for 2024 του καταλόγου μας θα βρείτε όλες τις νέες μας εκδόσεις καθώς και νέα βιβλία σε ήδη υπάρχουσες σειρές.

Νέες Εκδόσεις ›

Αγοράστε online!

EshopΚάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο eshop.grivas.gr ή τηλεφωνικά στο 210.5573.470. Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 25€ !

E-shop ›

Explore the world of English!

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία


up
Psifiakos Metasximatismos