Καλώς ήλθατε στη Grivas Publications

Η εταιρεία GRIVAS Publications δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενόγλωσσων βιβλίων από το 1986. Ο ιδρυτής της εταιρείας Κωνσταντίνος Γρίβας ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίων αγγλικής γλώσσας ήδη από το 1970 και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου. Η εμπειρία λοιπόν όλων αυτών των ετών, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και η κατανόηση των αναγκών μαθητών και εκπαιδευτικών έχουν καθιερώσει την εταιρεία Grivas Publications ως ηγέτη στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα ›

Νέο Format Michigan ECCE / ECPE & Νέο Format MSU CELC B2!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλες οι εκδόσεις μας για το Νέο Format των εξετάσεων Michigan ECCE & ECPE καθώς και για το Νέο Format τού MSU CELC B2 είναι διαθέσιμες.

Δείτε το κατάλογό μας ›

Νέο Λεξικό!

 • Με περισσότερες από 2.600 σελίδες, περιλαμβάνει:
   - 60.000 λήμματα και παράγωγα
   - 110.000 παραδείγματα
   - 11.000 ιδιωτισμούς
   - 3.000 περιφραστικά ρήματα
 • Παρουσιάζει και εξετάζει διάφορους τρόπους σύνταξης, αλλά και συνήθη λάθη
 • Περιλαμβάνει εκφράσεις της καθημερινής ζωής, καθώς και παροιμίες, παρομοιώσεις, ρητά και αποφθέγματα
 • Διευκρινίζει τη χρήση ειδικών όρων που χρησιμοποιούνται στο εμπόριο, την ιατρική, τις επιστήμες, την οικονομία κλπ.

Αγόρασέ το ›

Τα βιβλία μας

Books Εμείς στην GRIVAS Publications, με τα 30 χρόνια εμπειρίας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση, αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους επικοινωνίας ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε καλύτερα και ευκολότερα για τους νέους μας τίτλους.

Δείτε το κατάλογό μας ›

New Books 2020

New BooksΣας ενδιαφέρουν τα νέα μας βιβλία; Στην ενότητα New Books for 2020 του καταλόγου μας θα βρείτε όλες τις νέες μας εκδόσεις καθώς και νέα βιβλία σε ήδη υπάρχουσες σειρές.

Νέες Εκδόσεις ›

Αγοράστε online!

EshopΚάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο eshop.grivas.gr ή τηλεφωνικά στο 210.5573.470. Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 25€ !

E-shop ›

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία


up