Καλή Σχολική Χρονιά!

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Θα θέλαμε κατ’ αρχάς να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την σταθερή προτίμηση που δείχνετε εδώ και πάρα πολλά χρόνια στις εκδόσεις μας. Αναγνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι το έργο που επιτελείτε και παράλληλα κατανοώντας τις ιδιαίτερα δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, σας υπενθυμίζουμε  πως η εταιρεία μας δεν έχει πραγματοποιήσει καμία αύξηση, για έβδομη συνεχή χρονιά, στις τιμές των εκδόσεών της. Είμαστε η μόνη εταιρεία στο χώρο του ξενόγλωσσου βιβλίου που εδώ και 7 χρόνια διατηρούμε χαμηλές τιμές στις κύριες και βασικές μας εκδόσεις χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητά τους. Με αυτό τον τρόπο ωφελούμε πραγματικά τους τελικούς καταναλωτές, που δεν είναι άλλοι από τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

HAPPY KIDS (Junior A – Junior B – Junior A+B One-year course)

Όλα τα components της νέας μας σειράς coursebook HAPPY KIDS είναι διαθέσιμα. Όσοι από εσάς την χρησιμοποιήσετε δικαιούστε εντελώς δωρεάν για κάθε μαθητή σας τα Test Booklets και τα αντίστοιχα DVD-ROMs των e-books με το animation του storyline.

  • HAPPY KIDS (Junior A): Για όλα τα βιβλία μαζί, ο μαθητής πληρώνει μόνο 44,79 €, τιμή e-shop 38,07 €.
  • HAPPY KIDS (Junior B): Για όλα τα βιβλία μαζί, ο μαθητής πληρώνει μόνο 48,77 €, τιμή e-shop 41,45 €.
  • HAPPY KIDS (Junior A+B One-year course): Για όλα τα βιβλία μαζί, ο μαθητής πληρώνει μόνο 50,77 €, τιμή e-shop 43,15 €.


SPOT ON 1, 2, 3, 4

Όλα τα βιβλία που αγοράζει ο μαθητής για όλη τη χρονιά (Coursebook, Workbook, Grammar, Companion, Writing Task Booklet) κοστίζουν μόνο 57,73 €, τιμή e-shop 49,07 €.
Όσοι από εσάς τα χρησιμοποιήσετε δικαιούστε εντελώς δωρεάν για κάθε μαθητή σας το Test Booklet για το Student’s, το Test Booklet του Grammar και τα αντίστοιχα DVD-ROMs των e-books με το animation του storyline.

 
LEVEL UP B1, B1+, B2

Όλα τα components της νέας μας σειράς coursebook LEVEL UP είναι διαθέσιμα. Όσοι από εσάς την χρησιμοποιήσετε δικαιούστε εντελώς δωρεάν για κάθε μαθητή σας τα Test Booklets και τα αντίστοιχα DVD-ROMs των e-books.

  • LEVEL UP B1: Για όλα τα βιβλία μαζί (Coursebook, Workbook, Grammar, Companion, Writing Task Booklet) ο μαθητής πληρώνει μόνο 73,65 € τιμή e-shop 62,61€.
  • LEVEL UP B1+: Για όλα τα βιβλία μαζί (Coursebook, Workbook, Companion, Writing Task Booklet) ο μαθητής πληρώνει μόνο 53,76 € τιμή e-shop 45,68 €.
  • LEVEL UP B2: Για όλα τα βιβλία μαζί (Coursebook, Workbook, Companion, Writing Task Booklet) ο μαθητής πληρώνει μόνο 58,73 €, τιμή e-shop 49,92 €.


GRAMMAR IN FOCUS B1+, B2

Τα βιβλία της νέας μας σειράς γραμματικής GRAMMAR IN FOCUS είναι διαθέσιμα. Το κάθε βιβλίο κοστίζει μόνο 24,88 € και από το e-shop της εταιρείας μας μόνο 21,15€.
Όσοι από εσάς την χρησιμοποιήσετε δικαιούστε εντελώς δωρεάν για κάθε μαθητή σας τα Test Booklets.

Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι όλες οι παραπάνω εκδόσεις μας είναι οι πιο ποιοτικές και οι πιο οικονομικές σειρές που κυκλοφορούν στην αγορά.
Τέλος, μην ξεχνάτε ότι η εταιρεία μας σας παρέχει και άλλα ειδικά προνόμια που αφορούν εσάς και τους μαθητές σας.
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, με πολλή υγεία, αγάπη, δύναμη και αισιοδοξία.

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία


up
Psifiakos Metasximatismos