Σταθερές τιμές βιβλίων και για το 2012

Η εταιρεία μας δεν θα πραγματοποιήσει καμία αύξηση στις τιμές των εκδόσεών μας για το 2012, αναγνωρίζοντας τις δύσκολές οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Είμαστε η μόνη εταιρεία στο χώρο του ξενόγλωσσου βιβλίου που εδώ και 4 χρόνια προσπαθούμε, διατηρώντας χαμηλές τιμές στις κύριες και βασικές μας εκδόσεις χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητά τους, να ωφελούμε πραγματικά τους τελικούς καταναλωτές, που δεν είναι άλλοι από τους μαθητές σας και τις οικογένειές τους.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, σας ενημερώνουμε με ιδιαίτερη χαρά σχετικά με την κυκλοφορία της νέας μας σειράς coursebook με τίτλο SPOT ON για τις τάξεις A, B, C και D Senior. Όλα τα βιβλία που χρειάζεται ο μαθητής για όλη τη σχολική χρονιά, κοστίζουν μόνο 58 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Παράλληλα προσφέρουμε εντελώς δωρεάν για κάθε μαθητή το Companion, το Writing Task Booklet, το e-book, το Test Booklet για το Student's Book, και το Test Booklet για το βιβλίο της γραμματικής. Η νέα μας σειρά συνοδεύεται από Interactive Whiteboard Software που δημιουργήθηκε με τα πλέον σύγχρονα μέσα τεχνολογίας προκειμένου να καλύπτονται όλες οι εκπαιδευτικές σας ανάγκες. Όλα τα βιβλία και τα multimedia που αφορούν τη νέα μας σειρά, θα είναι διαθέσιμα για τη νέα σχολική χρονιά 2012-2013.

Newsletter

(*) Υποχρεωτικά πεδία


up
Psifiakos Metasximatismos